2013-09-25 13.23.21

Voor wie

Bij ons ben je iemand met veel kansen en mogelijkheden. Wij houden er niet van om steeds over je beperkingen te praten. We kijken liever samen met jou naar wat je wel kan!

Bij De Spil woon je in een huis met andere mensen met een verstandelijke beperking. Overdag gaat iedereen naar de dagbesteding of naar de sociale werkvoorziening. Samen met de begeleiders vormt de groep een zo normaal mogelijk huishouden. Je bepaalt bijvoorbeeld met elkaar wat er gegeten wordt en we verdelen de taken. Bij de dingen die je niet kan, word je geholpen door de begeleiders.

De Spil is een woonvoorziening zonder levensbeschouwelijke achtergrond. Dat betekent dat iedereen bij ons welkom is. Diversiteit in de groep vinden wij juist een pluspunt. We houden uiteraard rekening met je wensen, je dieet en je religie.

Heb je een matige of ernstige verstandelijke beperking en een Wajong-uitkering of een PGB (persoonsgebonden budget)? Vind je het leuk om dingen zelf te doen en te kijken wat je wél kan? Dan is De Spil vast iets voor jou!

Vrijwilliger worden
bij De Spil?

Bel 06 - 33 10 24 51
De Spil:
Een alternatief
in de zorg!